Ребров і Луческу потрапили у символічну збірну Ліги чемпіонів

Поділитися
Ребров і Луческу потрапили у символічну збірну Ліги чемпіонів Ребров і Луческу склали компанію Гвардіолі і Луїсу Енріке
Головні тренери "Динамо" і "Шахтаря" опинилися в списку тих, хто успішно виступав у Лізі чемпіонів в якості гравців.

Офіційний сайт УЄФА склав символічну збірну тренерів, які виступали в Лізі чемпіонів (раніше - в Кубку чемпіонів) і в якості гравців. У складі одинадцяти кращих знайшлося місце для головного тренера "Динамо" Сергія Реброва і головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу.

Ребров виступав у Лізі чемпіонів в якості гравця "Динамо", а Луческу - теж у складі "Динамо", але бухарестського. Тренер киян у символічній збірній був поставлений в напад, де пару йому склав Луїс Енріке ("Барселона"), а наставник донеччан - на правий фланг півзахисту. Партнерами румунського тренера в півзахисті стали Хосеп Гвардіола ("Баварія"), Філіп Коку (ПСВ), Дієго Сімеоне ("Атлетіко") і Славіша Йоканович ("Маккабі").

Тріо захисників склали Оге Харейде ("Мальме"), Лоран Блан (ПСЖ) і Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті"). А місце у воротах зайняв Хулен Лопетегі ("Порту").

uefa.com

Нагадаємо, "Шахтар" в шостий раз поспіль вийшов у Лігу чемпіонів, а Ребров дебютує в ЛЧ в якості тренера. У груповому етапі "гірники" стартують 15 вересня матчем проти "Реала", а кияни 16 вересня будуть приймати "Порту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі