Ребров довів, що вміє робити висновки з невдач - експерт

Поділитися
Ребров довів, що вміє робити висновки з невдач - експерт Ребров довів результатами, що спроможний робити правильні висновки з невдач
Після програшу в Лізі Європи кияни провели феєричний матч у національному чемпіонаті проти "Дніпра" і вперше за два роки очолили турнірну таблицю ліги.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров довів, що вміє робити висновки з невдач - вважає експерт, екс-футболіст "Карпат", один із рекордсменів по кількості матчів у національному чемпіонаті Олександр Чижевський.

На його думку невдалий матч киян у Лізі Європи, коли команду було розгромлено "Ольборгом" 3:0, не можна вважати показовим. Головною причиною тієї поразки було погане налаштування футболістів та шапкозакидацькі настрої. А вже в наступних двобоях команда зробила висновки і зуміла реабілітуватись.

"Ребров довів, що вміє робити висновки з невдач: припустімо, порівняйте дії "Динамо" в захисті з "Ольборгом" і "Карпатами", а також з "Дніпром". Так само, гадаю, будуть зроблені висновки в усіх лініях", - цитує експерта видання "Український футбол".

Чижевський підкреслив, що кияни зроблять все можливе, щоб взяти реванш за невдачу в Ольборзі у наступній зустрічі команд 6 листопада в Києві.

Нагадаємо, що після поразки у Лізі Європи динамівці оформили вихід до 1/4 фіналу Кубку України, а згодом, розгромивши "Дніпро" у чемпіонаті (3:0), вийшли на перше місце у турнірній таблиці - вперше більш ніж за два роки.

Раніше повідомлялось, що Андрій Ярмоленко пояснив останні успішні виступи команди вірою у Сергія Реброва та його тренерську думку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі