"Реал" виключили з Кубка Іспанії через російського футболіста

Поділитися
"Реал" виключили з Кубка Іспанії через російського футболіста Черишев не відбув дискваліфікацію
Денис Черишев не мав права виходити на поле, але відіграв цілий тайм.

Мадридський "Реал" виключили з розіграшу Кубка Іспанії поточного сезону. Причиною тому став російський півзахисник Денис Черишев, який вийшов на поле у матчі 1/16 фіналу проти "Кадіса" (3:1).

Справа в тому, що Черишев не мав права брати участі у цьому поєдинку, так як повинен був відбувати дискваліфікацію, зароблену ще в минулому сезоні під час виступів за "Вільярреал". Тоді Черишев отримав три жовті картки в кубкових матчах і заробив одноматчеву дискваліфікацію. Однак "Вільярреал" вилетів з турніру, і санкція була перенесена на наступний сезон.

"Реал" цей момент, судячи з усього, випустив з уваги і заграв Черишева в кубковому матчі. Таким чином, було порушено регламент турніру. Після гри "Кадіс" подав офіційну скаргу, яка була задоволена - претензії андалуської команди у Федерації футболу Іспанії визнали справедливими.

Читайте також: "Барселона" розгромила "Реал" у Мадриді

Тепер "Кадіс" займе місце мадридців у наступній стадії турніру. "Реал" вже заявив, що подасть апеляцію на дане рішення. Якщо вона не буде задовільнена, мадридський клуб може звернутися до спортивного арбітражного суду (CAS).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі