"Реал" планує підписати Ярмоленка, але не хоче платити 25 мільйонів євро - ЗМІ

Поділитися
"Реал" планує підписати Ярмоленка, але не хоче платити 25 мільйонів євро - ЗМІ Ярмоленко є трансферною метою багатьох клубів © ФК Динамо
Лідер "Динамо" може замінити у складі "вершкових" Хамеса Родрігеса.

Вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко потрапив в сферу інтересів мадридського "Реала", повідомляють іспанські ЗМІ.

Як зазначає Sport.es, мадридський клуб готовий придбати Ярмоленка, але хоче знизити суму трансферу гравця. На даний момент вартість лідера "Динамо" оцінюється в 25 мільйонів євро. Аналогічною інформацією володіє і Football Espana.

Також, за повідомленням ЗМІ, керівництво "Реала" невдоволено дисципліною півзахисника Хамеса Родрігеса і бачить у 26-річному Ярмоленку заміну колумбійцю, якого можуть продати.

Нагадаємо, раніше відновив переговори щодо Ярмоленка "Евертон". "Евертон" дав зрозуміти, що як і раніше зацікавлений в Андрієві, однак офіційний лист "Динамо" поки не направляв", - зазначив агент футболіста Вадим Шаблій.

Читайте також: Ярмоленко викинув футболку гравця "Шахтаря", Палкін чекає вибачень

У той же час ще один гравець "Динамо" Мігель Велозу потрапив у сферу інтересів "Фенербахче". Португальський півзахисник, за інформацією турецьких ЗМІ, є альтернативною кандидатурою на посилення півзахисту "Фенербахче", якщо у турецького клубу не вийде підписати хавбека "Монако" Жоао Моутінью.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі