"Реал" дорогою ціною відірвався від переслідування "Барселони" у Примері

Поділитися
"Реал" дорогою ціною відірвався від переслідування "Барселони" у Примері Джеймс Родрігес пропустить близько 2 місяців © realmadrid.com
Мадридці виграли у "Севільї" у відкладеному матчі чемпіонату, але при цьому лідер атак Джеймс Родригес зламав ногу, а провідний захисник Серхіо Рамос - отримав пошкодження стегна.

Перемога "Реала" над "Севільєю" 2:1 у матчі чемпіонату Примери, який був відкладений із-за участі "вершкових" в клубному чемпіонаті світу, була затьмарена травмами провідних футболістів команди.

Захисник Серхіо Рамос, який пошкодив задню поверхню лівого стегна у вчорашньому матчів, пропустить найближчі три тижні. Також іспанські ЗМІ повідомляють, що колумбійський півзахисник Джеймс Родригес, який отримав у тому ж нещасливому поєдинку перелом ноги, не зможе виходити на поле найближчі два місяці.

У нинішньому сезоні Рамос провів у складі "Реала" 18 матчів у Примері, забивши три голи. На рахунку Родрігеса 20 поєдинків і 8 забитих м'ячів. Один з голів колумбієць забив якраз у грі, в якій йому зламали ногу.

Додамо, що "Реал" відірвався від "Барселони" вже на чотири очки в активі підопічних Карло Анчелотті - 54 пункту, у "Барси" - 50. На три менше у мадридського "Атлетико".

18 лютого "Реал" зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти німецького "Шальке". Гра відбудеться на виїзді в Гельзенкірхені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі