"Реал" - "Атлетіко": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 28 травня

Поділитися
"Реал" - "Атлетіко": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 28 травня Роналду і Грізманн - головні бомбардири команд © twitter.com/ChampionsLeague
Мадридські клуби вдруге за останні три роки зіграють у головному клубному матчі Європи.

Сезон Ліги чемпіонів 2015-2016 сьогодні, 28 травня, в Мілані закриє фінальний матч, в якому зіграють два мадридських клуби. ZN.UA проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко".

У нинішньому сезоні "Реал" у груповому етапі ЛЧ обійшов ПСЖ, "Шахтар" і "Мальме", а в плей-офф вибив з боротьби "Рому", "Вольфсбург" і "Манчестер Сіті". "Атлетіко" на груповому етапі залишив за своєю спиною "Бенфіку", "Галатасарай" і "Астану", а в матчах на виліт обіграв ПСВ, "Барселону" і "Баварію".

Нагадаємо, команди зустрічалися у фіналі ЛЧ два роки тому. Тоді "Реал" зрівняв рахунок перед фінальним свистком, а в додатковий час розгромив суперника, вигравши головний клубний турнір Європи в десятий раз - 4:1.

Всього ж у єврокубках "Реал" і "Атлетіко" перетиналися шість разів: в останні два роки, а також в далекому 59-му. "Реал" виграв у чотирьох матчах, один завершився перемогою "Атлетіко", ще один - нічиєю.

Для "Реала" нинішній фінал буде 14-м в історії ЛЧ. "Атлетіко" втретє спробує виграти трофей - поки у фіналах "матрацники" грали безуспішно. Вони, до речі, можуть стати 23-м клубом, якому вдалося завоювати головний кубок Європи.

Також відзначимо, що Зідан може стати лише сьомим, кому вдалося виграти Кубок чемпіонів як у якості гравця, так і у якості тренера. А Сімеоне - лише третім неєвропейським тренером - тріумфатором турніру. У той же час Роналду може стати першим гравцем, який зуміє забити в трьох різних фіналах ЛЧ.

Обидві команди до цієї гри підійшли практично без втрат. Через травму не зможе зіграти у фіналі лише захисник "Реала" Рафаель Варан.

"Реал" - "Атлетіко"

Субота, 28 травня, Мілан, "Сан Сіро", 21.45

Пряма трансляція - "Футбол 1", "НЛО-ТБ"

Орієнтовні склади

"Реал": Навас, Карвахаль, Пепе, Рамос, Марсело, Каземіро, Кроос, Модріч, Бейл, Роналду, Бензема.

"Атлетіко": Облак, Хуанфран, Годін, Хіменес, Філіпе Луїс, Коке, Габі, Аугусто Фернандес, Сауль, Грізманн, Торрес

Арбітр - Марк Клаттенбург (Англія)

Читайте також: Перед фіналом Ліги чемпіонів Зідан назвав "Атлетіко" "особливим суперником"

"Королівський клуб", на думку букмекерів, є фаворитом цьогорічного фіналу. Коефіцієнт на перемогу команди Зідана - 2,43, тоді як на перемогу "Атлетико" - 3,20, а трохи менш імовірним вважається нічийний результат протистояння - 3,23.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі