Разом з Фонсекою в "Шахтар" прийде "серйозний тренерський штаб"

Поділитися
Разом з Фонсекою в "Шахтар" прийде "серйозний тренерський штаб" Фонсека може стати наступником Луческу © scbraga.pt
Португальський тренер вже на цьому тижні може підписати контракт з "гірниками".

Екс-футболіст донецького "Шахтаря" Віктор Грачов вважає, що наступним тренером донецького клубу буде португальський фахівець Пауло Фонсека.

"Разом з Фонсекою приходить серйозний тренерський штаб. Португалія має давні традиції в пошуку талановитих тренерів. Провідні клуби - "Бенфіка", "Порту", "Спортинг" не бояться довірити керівництво молодому спеціалісту, який заявив про себе в командах слабкого рівня. У порівнянні з "Брагою" Донецьк - хороший виклик для Фонсеки.

Він буде спілкуватися з місцевими бразильцями на одній мові і буде прагнути не опуститися нижче планки, яку підняв Мірча Луческу. Звичайно, за півтора місяці важко кардинально змінити гру. Фонсеці треба буде дати час. Невідомо тільки, чи буде він мати той кредит довіри, який мав Луческу", - сказав Грачов.

Зазначимо, що португальські ЗМІ повідомляють про те, що Фонсека, який 22 травня виграв з "Брагою" Кубок Португалії, вже на цьому тижні прилетить в Україну, щоб підписати контракт з "Шахтарем".

Читайте також: Маркевич спростував інформацію про переговори з "Шахтарем"

Нагадаємо, раніше "Шахтар" покинув Мірча Луческу. За інформацією ЗМІ, румунський фахівець вже перебуває у Санкт-Петербурзі, де веде переговори з "Зенітом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі