"Рапід" - "Шахтар": Тейшейра - за відкритий футбол, Кучер попереджає про агресію суперника

Поділитися
"Рапід" - "Шахтар": Тейшейра - за відкритий футбол, Кучер попереджає про агресію суперника "Шахтар" полетів до Австрії © ФК Шахтер
"Шахтар" вилетів до Австрії на матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Рапіда".

Перший поєдинок між "Рапідом" і "Шахтарем" відбудеться в середу, 19 травня. Мірча Луческу взяв 21-го футболіста. У заявці не виявилося захисника Івана Ордеця, а бразилець Фред, допінг-проба якого дала позитивний результат, залишається в обоймі.

За словами лідера української команди Алекса Тейшейри, поразка від "Дніпра" повинна допомогти уникнути подібних помилок в єврокубках: "М'яко кажучи, у грі з "Дніпром" ми не дуже добре себе проявили. Можливо, нам не вистачало концентрації. Але в протистоянні з "Рапідом" ми не маємо права допустити таких помилок, потрібно бути максимально уважними. Цей матч дуже важливий для нас! Ми вже багато разів переглядали відео з участю австрійської команди, вивчали їх слабкі і сильні сторони. Але ще раз повторю: від нас вимагається повна віддача і концентрація".

"Виходячи з відеоінформації можу з упевненістю сказати, що "Рапід" – дуже хороша команда. І в нашому протистоянні немає фаворитів. Кажучи відверто, мені здається, цей матч буде навіть складніше, ніж з "Фенербахче". Ми готові. Знаємо, що в "Рапіді" дуже швидкі, швидкісні гравці. Тому не можна відставати. Впевнений на сто відсотків, що в середу вболівальники побачать відкритий футбол! Як тільки з'явиться можливість забити, потрібно моментально нею користуватися. Ми хочемо провести хороший матч і завершити його з позитивним для нас результатом. Головне – не втрачати концентрації. Як я вже говорив, у грі з "Дніпром" нам її не вистачало, і тепер треба виправлятися".

Захисник "Шахтаря" Олександр Кучер підкреслив, що австрійці лише на перший погляд є аутсайдерами в парі: "Я можу судити про цю команду виключно виходячи з останніх її матчів у Лізі чемпіонів з "Аяксом". Австрійці діяли добре, пройшли такого серйозного суперника. Думаю, для них це досягнення. Виявилося, "Рапід" не така проста команда: зіграна, з хорошою самовіддачею футболістів. На зборах ми зустрічалися з австрійськими клубами. Вони всі як один демонструють строгий, агресивний футбол. І найважливіше: команди з цієї країни б'ються до кінця! Є ще один важливий момент: у протистоянні з тими суперниками, чию гру ти добре знаєш, є простір для маневрів. А до зовсім незнайомих команд потрібно підходити з побоюванням. Тому що вони можуть піднести сюрпризи".

"Можу тільки припустити, що в домашньому матчі австрійці будуть атакувати. В останніх зустрічах "Рапід" забиває досить багато, тому не думаю, що вони будуть діяти від оборони. На обороні завжди лежить відповідальність. Але потрібно буде грати уважно і сконцентровано не лише в захисті. Вся команда повинна діяти злагоджено: і оборонятися, і атакувати".

Читайте також: "Шахтар" буде проводити матчі Прем'єр-ліги в Одесі, Харкові та інших містах

Нагадаємо, що в третьому кваліфікаційному раунді "Шахтар" за підсумками двох матчів пройшов турецький "Фенербахче".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі