"Рапід" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 19 серпня

Поділитися
"Рапід" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 19 серпня "Шахтар" провів тренування ввечері напередодні гри © ФК Шахтер
"Гірники" проведуть перший поєдинок раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

19 серпня у Відні відбудеться матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпионов, в якому місцевий "Рапід" прийматиме донецький "Шахтар".

У попередньому раунді кваліфікації "гірники", нагадаємо, пройшли "Фенербахче", обігравши турецький клуб з рахунком 3:0 за сумою двох матчів. "Рапід" теж переміг непростого суперника. Австрійці вибили з турніру амстердамський "Аякс". Причому після домашньої нічиєї віденський клуб обіграв суперника на виїзді (2:2, 3:2)

Після успіху у ЛЧ "Шахтар" взяв лише одне очко в двох матчах Прем'єр-ліги: зіграв внічию з "Ворсклою" і програв "Дніпру". "Рапід" провів цей відрізок успішніше: 7 очок у трьох матчах чемпіонату.

Мірча Луческу повіз до Відня 21 гравця. Поза грою залишаться Іван Ордець і Ісмаїлі, які не полетіли з командою. Очевидно, що в стартовому складі Ордеця замінить Кучер, який вже повністю відновився після травми. В іншому склад "гірників" навряд чи зазнає якихось серйозних змін у порівнянні з матчами проти "Фенербахче". У "Рапіда" теж є кадрові проблеми. Команді не допоможуть травмовані захисники Томас Шраммель і Штефан Штангль, а також півзахисник Штефан Шваб.

Цікаво, що на цій грі буде присутній ряд скаутів Європи – з "Евертона", "Байєра", "Вест Хема", "Манчестер Сіті", "Фенербахче" та інших клубів.

Раніше "Рапід" і "Шахтар" не зустрічалися. Натомість австрійці грали з іншими українськими клубами. У 10 матчах "Рапід" 4 рази виграв, 5 раз програв і 1 раз зіграв внічию. Статистика "Шахтаря" в 4 матчах проти австрійських клубів виглядає наступним чином: 2 перемоги та 2 поразки. В Австрії "гірники" не вигравали, проте в сезоні 2007-2008 на шляху в груповий етап ЛЧ пройшли якраз австрійський клуб, яким був "Зальцбург". Після поразки на виїзді (0:1) "Шахтар" вдома виграв з рахунком 3:1.

"Рапід" - "Шахтар"

19 серпня, середа, Відень, стадіон "Ернст Хаппель", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і ТРК "Україна"

Орієнтовні склади

"Рапід": Новота, Ауер, Зоннляйтнер, Дібон, Павеліч, Пецос, Граховац, Кайнц, Шобесбергер, Хоффман, Берич.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Тейшейра, Гладкий.

Арбітр - Бйорн Кейперс (Нідерланди)

Нагадаємо, головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що при всій повазі до "Рапіду" перемагати в матчі повинна його команда. А наставник "Рапіда" Зоран Баришич зазначив, що не зумів знайти недоліків у грі українського клубу.

Букмекери впевнені в тому, що переможцем з цього протистояння вийдуть "гірники": 1,19 - на те, що в груповому етапі Ліги чемпіонів гратиме український клуб, і 4,20 - на те, що туди потрапить австрійський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі