Раньєрі звільнено з посади головного тренера «Інтера»

Поділитися
© Photo By TONY GENTILE
У «Інтері» вдруге під час нинішнього сезону відбулася зміна головного тренера. Через день після поразки від «Ювентуса» (0:2) у поєдинку 29-го туру серії А у відставку відправлено Клаудіо Раньєрі.

Президент міланського «Інтера» Массімо Моратті розірвав розрахований до червня 2013 року контракт з головним тренером Клаудіо Раньєрі. До кінця сезону команду очолюватиме головний тренер «молодіжки» «Інтера» 36-річний Андреа Страмаччіоні.

Клаудіо Раньєрі став четвертим тренером «Інтера», якого звільнили усього за 15 місяців, що минули після відходу Жозе Моуріньо в «Реал». До нього нічого не могли вдіяти з командою, що виграла при Моурінью італійську серію А і Лігу чемпіонів, такі тренери, як Рафа Бенітес, Леонардо і Гасперіні.

Раньєрі взяли в «Інтер» 22 вересня 2011 року після того як його попередник Джанпьеро Гасперіні повністю провалив початок сезону. Взимку здавалося, що Раньєрі вдалося виправити становище. «Інтер» вийшов з групи в Лізі чемпіонів і здобув у серії А сім перемог поспіль, включаючи перемогу над найлютішим конкурентом «Міланом». Проте у наступних 10 матчах чемпіонату Італії «Інтер» виграв лише один раз і програв шість, встигнувши також вилетіти з Ліги чемпіонів. Останньою краплею стала недільна поразка від «Ювентуса» 0:2, після якого «Інтер» відкотився на 8-ме місце і позбувся практичних шансів ще раз зіграти найближчої осені у Лізі чемпіонів. !zn

Читайте також:

Наставника «Інтера» дискваліфікували за образу судді

Названо найприбутковіші футбольні клуби планети

В Україні назвали кращих спортсменів 2011 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі