Пух Джетер не допоможе збірній України на Євробаскеті-2015

Відео
Поділитися
Пух Джетер не допоможе збірній України на Євробаскеті-2015 Пух Джетер був одним із лідерів української збірної © eurobasket.org
Слідом за головним тренером українська збірна втратила і основного розігруючого.

Пух Джетер, який був одним з лідерів збірної України на Євробаскеті-2013 і чемпіонаті світу-2014, не допоможе нашій команді на чемпіонаті Європи цього року. Нагадаємо, турнір мав проходити в Україні, але в минулому році ФІБА перенесла його відразу в чотири країни: Францію, Хорватію, Німеччину і Латвію.

"Якби Євробаскет проводився в Україні, я б, напевно, взяв у ньому участь. Але сьогодні ситуація надто складна. Це сумний кінець, але, тим не менше, я отримав унікальний досвід, виступаючи у складі української збірної. Це одна з найприємніших речей, які траплялися в моїй кар'єрі ", - підкреслив Джетер в інтерв'ю L'Equipe.

Пух прийняв громадянство України в 2013 році і був одним з кращих гравців нашої збірної на попередніх турнірах, внісши свій внесок в історичний результат - шосте місце на Євробаскеті і путівку на чемпіонат світу. Натуралізований гравець провів у майці української команди 16 офіційних матчів і є рекордсменом збірної за кількістю зроблених результативних передач (70).

Читайте також: ФІБА-Європа не включила Київ до промо-туру Євробаскету-2015

Раніше повідомлялося, що через фінансові причини роботу зі збірною не зможе продовжити Майк Фрателло. Тренерське крісло поки залишається вільним. За словами нового президента ФБУ Михайла Бродського, претендують на нього три українських спеціалісти: Денис Журавльов, Кирило Большаков та Євген Мурзін.

Додамо, що Євробаскет-2015 стартує 5 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі