Промоутер російського чемпіона виступив проти бою з Усиком

Поділитися
Промоутер російського чемпіона виступив проти бою з Усиком Усик поки не домігся чемпіонського бою © K2 Promotions
Промоутер чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі Григорія Дрозда Андрій Рябінський прокоментував ймовірність двобою з українським боксером.

Про можливості організувати такий бій на прес-конференції 1-го серпня заявив керівник компанії K2 Promotion Олександр Красюк, що представляє інтереси Олександра Усика (7-0, 7 КО).

Однак Рябінський наполягає, що такий сценарій поки що неможливий через політичний підтекст події: "Цей бій, і як поєдинок між двома спортсменами, і як бокс, мені дуже цікавий. Здорово було б його організувати і подивитися на цих бійців. Те, що мене бентежить у всьому цьому, як і у випадку з боєм між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним: на тлі міжнародної обстановки це буде нагнітання ненависті. Я б трошки почекав.

Я бачив прес-конференцію Усика перед боєм з Андрієм Князєвим в Києві. Хлопець більш ніж коректно поводиться, і це дуже приємно. Все-таки це спорт. Не хочеться змішувати його з політикою, приємно, коли бійці ведуть себе як чоловіки. У цьому сенсі Усик добре себе проявив і говорив правильні речі. Це викликає повагу".

Відзначимо, що сам Дрозд раніше позитивно оцінив можливість захисту титулу проти українця: "Усик - хороший боксер, і цей бій викликав би у всіх інтерес і в Україні, і в Росії, і в цілому в світі професійного боксу. Якщо Усик буде готовий до бою зі мною, його рейтинг дозволить йому стати претендентом на титул чемпіона світу, то чому ні. Я готовий вийти проти будь-якого боксера, який заслужить право оскаржувати мій титул".

Свій наступний бій Усик проведе 29 серпня в Києві проти південноафриканця Джонні Мюллера (19-4-2, 13 КО) в статусі володаря поясу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі