Про намір зняти Суркіса поінформували Платіні і Блаттера

Поділитися
Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко направив листа президенту УЄФА Мішелю Платіні і президентові ФІФА Йозефу Блаттеру, в якому повідомив про вимогу 38-ми колективних членів Федерації футболу України (ФФУ) скликати позачерговий конгрес ФФУ з питанням про недовіру президенту федерації Григорію Суркісу.

«Дозвольте поінформувати Вас про те, що станом на 14 січня ц.р. 38 колективних членів Федерації футболу України (обласних федерацій, спортивних товариств та асоціацій) на своїх зборах вільно, прозоро та з дотримання процедури, що визначена власними Статутами, прийняли рішення про скликання Позачергового Конгресу Федерації футболу України з порядком деннім про довіру/недовіру президенту Григорію Суркісу», - сказано в листах, які цитує УНІАН.

Стороженко наголошує, що, «згідно з пунктом 1 Статті 16 Статуту ФФУ 2/3 колективних членів, а це 33 організації, мають право письмово вимагати скликання Позачергового Конгресу і запропонувати відповідний порядок денний. 38 колективних членів, які ухвалили вказані рішення, становлять більш ніж 3/4 від загальної кількості (49) колективних членів».
Нагадаємо, що перша спроба зняти Суркіса з посади президента ФФУ 15 грудня 2010 провалилася, оскільки до порядку денного конгресу ФФУ питання про недовіру не було поставлено за два місяці до конгресу.

За матеріалами УНІАН
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі