Присвячена Євро-2012 офіційна комп'ютерна гра з'явиться 25 квітня (відео)

Відео
Поділитися
© ebuzzing.it
Режим Expedition Mode, розроблений спеціально для УЄФА Євро-2012, дозволить геймерам створити свою команду і битися з іншими збірними Європи, формуючи власну стратегію.

25 квітня відбудеться реліз відеоігри EA Sports UEFA Euro 2012, що присвячена чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі, і вона з'явиться у продажу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Офіційна комп'ютерна гра чемпіонату, яку створила компанія EA Sports, буде доступна в якості платного завантаження доповнення для гри EA Sports 'FIFA 12. Симулятор повністю відтворює офіційний турнір: гравцям будуть доступні всі 53 збірні Європи і всі 8 стадіонів фінального турніру.

Спеціальна система для користувачів PlayStation3, Xbox 360 і PC забезпечить оновлення гри відповідно до результатів відбіркових матчів і ходу чемпіонату, що дозволить гравцям пережити яскраві моменти зі світу реального спорту. Власники вищезгаданих консолей також зможуть перевірити свої сили в онлайн-битвах з іншими гравцями по всій Європі.



"Це доповнення дозволить гравцям підтримати улюблені команди. Воно правдиво передає дух суперництва і емоційне напруження Євро-2012. Ми взяли за основу найкращий футбольний стимулятор всіх часів. Гра є унікальним цифровим континентом в реальному часі і буде безперервно оновлюватися у відповідність з найважливішими подіями чемпіонату, також гравцям пропонується новий режим, який відкриє для них унікальні можливості", - розповів продюсер гри Себастьян Енріке.

Режим Expedition Mode, розроблений спеціально для УЄФА Євро-2012, дозволить геймерам створити свою команду і битися з іншими збірними Європи, формуючи власну стратегію. "Виграючи матчі, гравці отримуватимуть найкращих футболістів з переможених команд, щоб потім виступити разом з ними проти найкращих з найкращих. Кінцева мета - перемога над всіма 53 командами-учасницями чемпіонату та підкорення Європи", - йдеться в повідомленні сайту УЄФА. !zn

Читайте також:

На час проведення Євро-2012 перекриють центр Києва


Україна розраховує заробити на Євро-2012 мільярд доларів

У тролейбусі та метро можна буде проїхати по квитку на Євро-2012


У Києві до Євро-2012 масово знищують бездомних тварин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі