"При Ярославському такого не було": як харківський "Металіст" живе на базі

Відео
Поділитися
"При Ярославському такого не було": як харківський "Металіст" живе на базі Підігрів на тренувальному полі не працює
Харківський клуб переживає непрості часи.

На базі харківського "Металіста" працює мінімальна кількість співробітників, а батареї не гріють. Про це, а також про розмову з президентом клубу Сергієм Курченком у коментарях програмі "Профутбол" розповіли представники харківського клубу.

"Майже вся команда зараз живе на базі. Це проблема - двадцять здорових мужиків живуть на базі", - зазначив головний тренер "Металіста" Олександр Севідов.

"Тут залишилося мало професіоналів. Дівчата на кухні, які з сокири творять чудеса, адміністратори і один массижист на всю команду", - розповів воротар харків'ян Сергій Погорілий.

А голкіпер Олександр Горяїнов підкреслив, що за попереднього президента клубу Олександра Ярославського умови були значно краще: "Раніше тільки три людини поле накривали. Був підігрів на полі, коли було холодно - тренувалися на ньому... При Олександрі Владленовічі жодного сухого листка не було, вся трава була зеленою до пізнього часу. А зараз навколо бур'ян починає рости. База не опалюється, хлопці кондиціонерами опалюють".

Читайте також: Гравці "Металіста" вийшли на матч з "Олександрією" з запізненням на 30 хвилин

Нагадаємо, раніше Курченко пообіцяв, що "все буде добре" - футболістам та тренерам поступово виплатять всі заборгованості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі