Президенту "Баварії" Улі Хенессу загрожують п'ять із половиною років в'язниці

Доповнено
Поділитися
Президенту "Баварії" Улі Хенессу загрожують п'ять із половиною років в'язниці
Причиною можливого тривалого ув'язнення боса мюнхенців стане несплата податків у великих розмірах. Незважаючи на серйозні звинувачення, німець як і раніше займає пост очільника баварців.

Сторона звинувачення вимагає засудити президента німецької "Баварії" Улі Хенесса, підозрюваного у приховуванні від держави податків на загальну суму 27,2 млн євро, до п'яти з половиною років позбавлення волі.

У січні минулого року футбольний функціонер оформив явку з повинною, в якій зізнався, що ухилявся від сплати податків. Пізніше, у березні, в його приватному будинку було проведено обшуки і видано ордер на арешт. Однак він залишився на волі під заставу у мільйон євро і навіть зберіг за собою посаду президента "Баварії".

Адвокати Хенесса визнали несплату клієнтом податків на суму 27,2 млн євро.

Як відзначив у четвер на суді у Мюнхені, де розглядається справа футбольного функціонера, прокурор Ахім фон Енгель, мова йде про особливо тяжке податкове правопорушення.

ТАКОЖ: Президент "Барселони" подав у відставку через підозри у "відкаті"

"Відповідної явки з повинною, яка могла б дійсно запобігти кримінальному переслідуванню, представлено не було", - зазначив він. Прокурор підкреслив, що вона не була оформлена належним чином і містила далеко не повні дані.

Фон Енгель зазначив, що на користь Хенесса, щоправда, свідчить те, що президент "Баварії" раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, повністю визнав свою провину. На нього через соціальний статус чинили психологічний тиск, однак, на думку сторони звинувачення, підстав для пом'якшення вироку немає.

Зазначимо, що Хенесс займає посаду президента клубу більше тридцяти років, вивівши мюнхенську команду на провідні позиції не тільки за спортивними, але і за економічними показниками. !zn

Читайте також:

"Баварія" і "Атлетіко" без проблем вийшли до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів

Легендарний Беккенбауер вважає, що сьогодні "Баварія" сильніша за його команду 70-х

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі