Президента "Баварії" відправлять до колонії, де сидів Гітлер, - ЗМІ

Поділитися
Президента "Баварії" відправлять до колонії, де сидів Гітлер, - ЗМІ Улі Хенесс може опинитися за ґратами вже наступного четверга
Улі Хенесс, який отримав напередодні 3,5-річний тюремний термін за податкові махінації, вже покинув посаду президента мюнхенського клубу. Якщо він не оскаржить вирок, то вже в кінці наступного тижня може опинитися за ґратами.

Президент німецької "Баварії" Улі Хенесс, засуджений у четвер 13 березня на три з половиною роки в'язниці за ухилення від сплати податків, швидше за все, буде відбувати покарання у виправній установі у місті Ландсберг-на-Леху у Баварії.

В'язниця відома тим, що там сидів Адольф Гітлер. Про це повідомляє низка німецьких ЗМІ.

Окрім ухилення від сплати податків, відомий функціонер визнаний винним у відмиванні грошей через банківські рахунки у Швейцарії і валютних спекуляціях. У п'ятницю Хенесс оголосив, що не буде оскаржувати рішення Мюнхенського земельного суду і покидає пост президента "Баварії".

Офіційної інформації про те, в яку колонію направлять футбольного менеджера, поки немає. Однак співрозмовники німецьких видань з числа адвокатів і експертів з податкового права відзначають, що засуджених за такі злочини в Баварії відправляють саме у Ландсбергзьку колонію.

Це виправний заклад, який називають "баварським Алькатрасом", було введено в експлуатацію трохи більше 100 років тому. Зараз у ньому відбувають покарання чоловіки, які мають першу судимість. Колонія розрахована на 565 ув'язнених.

На весь світ виправний заклад у Ландсберзі-на-Леху відомий тим, що там сидів Гітлер, засуджений за "пивний путч" - невдалу спробу захоплення влади у Німеччині в 1923 році. Незважаючи на те що тоді Гітлера засудили до п'яти років в'язниці, на свободу він вийшов вже через дев'ять місяців - у грудні 1924 року.

Коли Хенесса буде взято під варту, не повідомляють. Поки він знаходиться на волі. Вирок суду, якщо його не оскаржить жодна зі сторін, має набути чинності наступного четверга, 20 березня 2014 року. !zn

Читайте також:

Президент "Барселони" подав у відставку через підозри у "відкаті"

"Баварія" і "Атлетіко" без проблем вийшли в чвертьфінал Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі