Президент футбольної федерації Суринаму зізнався в отриманні хабара на виборах ФІФА

Відео
Поділитися
Президент Футбольної асоціації Суринаму Луїс Гіскас зізнався, що отримав 40 тисяч доларів на зустрічі представників Карибського басейну у Тринідаді.

Чиновник подумав, що ці гроші виділено на розвиток футболу у його країні.

Після прибуття на батьківщину Л.Гіскас віддав отримані гроші до скарбниці.

Таке пожертвування виділив Мохаммед Бін Хаммам, екс-претендент на посаду глави ФІФА, який був замішаний у «катарському» скандал.

Нагадаємо, що передвиборча кампанія голови ФІФА ознаменувалася численними корупційними скандалами. Так, екс-глава англійської Футбольної асоціації Девід Трісман звинуватив чотирьох членів виконкому ФІФА у готовності продати свої голоси.

У результаті, претендента на президентське крісло члена виконкому ФІФА М.Бін Хаммама було відсторонено від футбольної діяльності за звинуваченням у корупції, як і ще одного впливового чиновника Джека Уорнера, що входив до виконкому 29 років.

У підсумку єдиним кандидатом на посаду голови ФІФА залишився діючий президент організації Зепп Блаттер, якого і було переобрано на четвертий термін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі