Президент "Севастополя" повідомив про готовність провести матч з "Металістом"

Поділитися
Президент "Севастополя" повідомив про готовність провести матч з "Металістом" © multimedia.pol.dk
Швидше за все проведенню поєдинку 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги на території Криму нічого не завадить. У севастопольській команді стверджують про повну готовність.

Президент ФК "Севастополь" Олександр Красильников заявив про готовність прийняти харківський "Металіст" для проведення матчу 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

За його словами, у Севастополі панує спокій, тому харківським футболістам нічого хвилюватися.

"У нашому місті все спокійно, тому все відбувається в звичайному ключі. Єдина особливість - нові вимоги, пов'язані з безпекою. Зокрема, це стосується повітряного простору. Як раз зараз розбираємося з цими питаннями. Якщо говорити про готовність стадіону і клубу, то ніяких проблем немає - Севастополь чекає приїзду "Металіста". Наскільки мені відомо, харків'яни вже забронювали готель", - сказав Красильников.

Відзначимо, що в попередньому турі "Севастополь" на виїзді програв "Дніпру" 0:3.

Красильников запевнив, що його команда буде незважаючи ні на що виступати в українському чемпіонаті.

"Футболісти, як і будь-які спортсмени, які перебувають під юрисдикцією відповідних структур УЄФА і ФІФА. Їм підпорядковуються всі футбольні суб'єкти - як в Україні, так і в Росії. Всі функціонери - кримські, українські та російські - це чудово розуміють, тому ніхто не збирається йти врозріз з існуючими правилами", - зазначив севастопольський футбольний керівник.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день команда з Севастополя займає 11-е місце в чемпіонаті України.

Раніше повідомлялося, що "Севастополь" і "Таврія" отримали запрошення виступати в російський змаганнях. Однак при цьому в російській пресі з вуст різних чиновників звучала інформація, що можливий перехід слід проводити у відповідності з міжнародними правилами.

Так само збирається діяти і Красильников.

"Все лежить у політичній площині і залежить від рішення національних футбольних федерацій України і Росії, які підпорядковані УЄФА і ФІФА. Тільки спираючись на них і буде діяти Севастополь. З нашої сторони все буде виключно в рамках футбольного закону", - резюмував він.

Нагадаємо, що домашній поєдинок 21-го туру ще однієї команди з Криму - сімферопольської "Таврії" - був перенесений до Києва. Однак, як потім отмачалось, для того, щоб не створювати провокації в день референдуму 16 березня.

Свій матч 22-го туру "Таврія" проведе 22 березня в Одесі проти місцевого "Чорноморця". Найближчий матч сімферопольців на домашньому стадіоні запланований на 5 квітня. !zn

Читайте також:

У "Таврії" через російські ЗМІ повідомили про бажання перейти в чемпіонат Росії

У ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд в чемпіонаті РФ не буде

Аргентинський футболіст самовільно покинув розташування "Металіста"

"Севастополь" повернув тренера, з яким три роки тому вилетів у першу ліг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі