Президент "Олімпіка" назвав звинувачення в договірних матчах "стовідсотковою маячнею"

Поділитися
Президент "Олімпіка" назвав звинувачення в договірних матчах "стовідсотковою маячнею" Гельзін готовий співпрацювати з ФФУ
Владислав Гельзін запевняє, що підозри УЄФА безпідставні.

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін відреагував на слова віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова, який заявив, що УЄФА підозрює донецький клуб в участі у 12 договірних матчах.

Гельзін запевняє, що "Олімпік" до "договорняків" ніякого відношення не має. "Ще три місяці тому, коли з'явилася інформація, що "Олімпік" бере участь у договірних матчах, ми провели розслідування всередині клубу. На ім'я президента кожен гравець і кожен співробітник написали пояснювальні записки. Всі відзначали, що не знають, не чули і тим більше не брали участь у подібних речах. А те, що головний тренер команди Роман Санжар не йде до ФФУ з поясненнями, так його не кличуть. І він, і я готові дати пояснення, щоб все закінчилося, і громадськість дізналася правду, а не якісь історії, - сказав Гельзін в коментарі "Советскому спорту", - Слова Кочетова надумані. Мені хочеться зрозуміти, хто за цим стоїть. Це стовідсоткова маячня. Даю вам гарантію. Офіційно заявляю, що ні в чому команда участі не брала".

10 поразок "Олімпіка" в 12 матчах весняної частини сезону Гельзін пояснив тим, що багато футболістів команди були запрошені в інші клуби і "по суті, догравали чемпіонат". Також, на думку президента клубу, позначилося те, що команда не могла проводити домашні матчі в Донецьку.

Читайте також: Гендиректор "Шахтаря" звинуватив ФФУ в розвалі українського футболу

Нагадаємо, раніше Комітет з етики та чесної гри ФФУ розібрав матч 24-го туру "Олімпік" - "Металіст" і передав матеріали до КДК ФФУ. Однак до "Металісту" у федерації претензій немає. Два гравця "Олімпіка" вже побували у Будинку футболу, де дали свідчення по цій грі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі