Президент ФФУ Павелко став членом Виконкому УЄФА

Поділитися
Президент ФФУ Павелко став членом Виконкому УЄФА Павелко з початку 2015 року очолює Федерацію футболу України © ФФУ
Український функціонер отримав посаду в УЄФА.

На 43-му Конгресі УЄФА, який сьогодні, 7 лютого, відбувся в Римі, був обраний новий склад Виконкому УЄФА, до складу якого увійшов і президент ФФУ Андрій Павелко.

На сім місць у Виконкомі претендувало дев'ять кандидатів. У голосуванні взяли участь 55 асоціацій УЄФА. Павелко став сьомим у голосуванні, набравши 27 голосів. Саме 27 голосів – необхідний мінімум для обрання до Виконкому УЄФА.

Разом з ним чотирирічний мандат у Виконкомі отримали: Шандор Чаньї (Угорщина), Давор Шукер (Хорватія), Луїс Рубіалес (Іспанія), Фернанду Гомеш (Португалія), Йеспер Меллер-Крістенсен (Данія) і Арманд Дука (Албанія).

Нагадаємо, що раніше до складу Виконкому УЄФА входив Григорій Суркіс, а останнім часом 69-річний функціонер займає посаду віце-президента європейського футбольного союзу. Його повноваження в організації підходять до кінця цього року.

Також у Римі пройшли вибори президента УЄФА. Чинний глава УЄФА Александер Чеферін був одноголосно переобраний на пост президента на чотирирічний термін – до 2023 року. 51-річний словенець був єдиним кандидатом на цей пост.

Раніше повідомлялося про те, що проти президента ФФУ Павелка відкрито три кримінальні справи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі