Представники збірної України незадоволені якістю гри в матчі проти Грузії

Поділитися
Представники збірної України незадоволені якістю гри в матчі проти Грузії Українці не виконали завдання, поставлені тренерами © ФФУ
Ще не всі гравці української команди належним чином налаштувалися на матчі збірної.

Після товариського матчу проти збірної Грузії, в якому Україна здобула перемогу з рахунком 2:1, і тренери, і гравці збірної залишилися задоволені результатом, але не грою команди.

Один з помічників Михайла Фоменка, Олександр Заваров в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2" заявив, що якість гри поки залишає бажати кращого: "Ті завдання, які ми ставили перед командою, не всі виконали, особливо якщо говорити про перший тайм. Другий тайм був більш цікавим, але це не та якість гри, яке має бути в наступному матчі. Думаю, хлопці це розуміють, і повинні зробити хороший результат у матчі з Люксембургом. Ми ставили завдання не давати грузинським футболістам вільно приймати м'яч. Більшою мірою це не виходило, і через це у нас були великі проблеми. Плюс ще не всі налаштувалися на такий лад, який потрібен гравцям збірної. У Люксембургу приблизно схожа команда: менш технічна, але потужніше в силовому плані. Перед гравцями потрібно ставити завдання вигравати боротьбу, включати колективну швидкість і більше пробивати по воротах".

Солідарний з тренером і Анатолій Тимощук, якого розчарували останні 15 хвилин гри: "Думаю, задоволені були, коли вигравали 2:0, а розчарування в тому, що дали супернику володіти ініціативою в останні 10-15 хвилин, допускали небажані помилки, чим грузини і скористалися. Потрібно зробити з цього висновки і грати до кінця весь матч. Не можна при рахунку 2:0 зупинятися. Є над чим працювати і є з чого робити висновки".

Читайте також: Грузія - Україна: огляд матчу, відео голів

А дебютант збірної Павло Ксьонз зазначив, що необхідно розбирати помилки напередодні гри проти Люксембурга: "Зіграли не в ту гру, яку від нас вимагали. Нічого страшного, адже товариська гра для того і потрібна, щоб подивитися свої помилки і їх викорінювати. Так, результат позитивний, проте по грі є питання. Подивимося помилки і розберемо їх. Перший гол вийшов смішним, але десь переломив хід зустрічі. Потім забили другий і підсіли, дозволивши супернику зловити нас на контратаці".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі