Представлена офіційна пісня Євро-2016

Відео
Поділитися
Представлена офіційна пісня Євро-2016 Девід Гетта - автор композиції © uefa.com
Її автором став David Guetta, а виконала композицію Zara Larsson.

Сьогодні, 13 травня, була випущена офіційна пісня чемпіонату Європи у Франції - This one's For You, яку виконали відомий французький музикант Девід Гетта і шведська співачка Сара Ларссон. Також участь у записі брали вболівальники, які надсилали автору записи своїх голосів.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, пісня буде лунати в телетрансляції матчів Євро-2016. Девід Гетта і Сара Ларсон також виконають її на церемоніях відкриття і закриття турніру на "Стад-де-Франс", а також на безкоштовному концерті, який відбудеться 9 червня на Марсовому полі поруч з Ейфелевою вежею.

Також повідомляється, що звукові фрагменти, записані уболівальниками, увійдуть в спеціальний трек, який буде звучати на стадіонах після кожного голу. Так фани зі всієї планети внесуть внесок у створення унікальної атмосфери на аренах турніру.

Читайте також: Букмекери вважають Німеччину фаворитом Євро-2016

Нагадаємо, Євро-2016 стартує 10 червня. Збірна України на груповому етапі зіграє зі збірними Німеччини, Польщі і Північної Ірландії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі