Правоохоронці затримали генерального директора "Металіста"

Поділитися
Правоохоронці затримали генерального директора "Металіста" "Металіст" обурений діями правоохоронців
Віктор Згоннік був арештований прямо в офісі харківського клубу.

Співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області затримали 25-річного генерального директора "Металіста" Віктора Згонніка.

Харківський клуб виступив з офіційною заявою, в якій сказав наступне: "10 липня співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області без санкції суду вдерлися на північну трибуну стадіону "Металіст", де розташований офіс футбольного клубу, і без підстав затримали генерального директора клубу Віктора Згонніка, при цьому відмовивши йому в праві конфіденційної зустрічі з адвокатом".

У "Металісті" нарікають на те, що своїми діями правоохоронці блокували здійснення господарської діяльності клубу і спробували зірвати підготовку команди до нового сезону: "У результаті несанкціонованих дій співробітників слідчого управління ГУМВС України в Харківській області, клуб не зміг в повній мірі виконати зобов'язання перед кредиторами, а головною метою "псевдослідчих дій" є зрив підготовки до старту нового футбольного сезону. Клуб розцінює дії правоохоронців як чергову спробу переділу власності з метою рейдерського захоплення футбольного клубу в інтересах третіх осіб. Керівництво ФК "Металіст" звернулося до Міністерства внутрішніх справ з вимогою негайно припинити незаконне втручання в фінансово-господарську та спортивну діяльність клубу з боку місцевих правоохоронців. ФК "Металіст" просить ФФУ і керівництво країни втрутитися в ситуацію і припинити спроби політичного переслідування, спрямовані проти футбольного клубу".

Відзначимо, що за неофіційною інформацією приводом до арешту Згонніка послужила спроба гендиректора вивести з рахунку клубу 1 мільйон доларів, отриманий за права на трансляції.

У коментарі MatchDay Згоннік, який був призначений гендиректором клубу в березні цього року, заявив, що "немає ніякого відкритого кримінального провадження".

Читайте також: Севідов очолив знекровлений "Металіст"

Нагадаємо, власник "Металіста" Сергій Курченко ще з минулого року перебуває у міжнародному розшуку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі