Поєдинок з Пак'яо приніс Мэйвезеру 210 мільйонів доларів

Поділитися
Поєдинок з Пак'яо приніс Мэйвезеру 210 мільйонів доларів 210 мільйонів доларів за одну годину в рингу - гонорар Флойда Мейвезера
Американський боксер здолав філіппінця одноголосним рішенням суддів. Незважаючи на те, що бій вийшов не дуже видовищним, він приніс обом боксерам хороший заробіток.

2 травня в Лас-Вегасі відбувся один із найбільш очікуваних боїв в історії світового професійного боксу: Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо. Одноголосним рішенням суддів американський боксер виграв у філіппінця, і завоював титул чемпіона світу за версією WBO в категорії до 66,7 кг

Як і очікувалося, поєдинок став найкасовішим в історії: по-перше, він зібрав 4,4 мільйона абонентів за PPV (система заплати і дивись). Це принесло більше 400 мільйонів доларів.

По-друге, було продано 16 219 квитків на суму 72,2 мільйона доларів. У третіх, продаж права на зарубіжні трансляції бою принесли понад 30 мільйонів доларів. Компанія Tecate заплатила 5,6 мільйона, щоб бути титульним спонсором, а продаж рекламних місць на рингу принесла 12 мільйонів в американській валюті. Разом загальний дохід від цього бою становить приблизно 550-600 мільйонів доларів. Все це - рекордні цифри.

Подібні розклади допомогли боксерам заробити свої найбільші гонорари в кар'єрі. Підсумкова прибуток Мейвезера складе близько 210 мільйонів доларів, а Пак'яо близько 140 мільйонів.

Додамо також, що за перемогою Мейвезера над Пак'яо спостерігали у 175 країнах світу (75% всієї території планети). Нагадаємо, що Мейвезер є найбагатшим спортсменом у світі. Свій статус він підтверджував кілька років поспіль.

Читайте також: Поєдинок між двома українськими боксерами у США покажуть на каналі ESPN

2 травня в Лас-Вегасі в андеркарді супербою українець Василь Ломаченко нокаутував Гамалієра Родрігеса у 9-му раунді і захистив свій титул чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі