Повєткін провалив другу допінг-пробу

Поділитися
Повєткін провалив другу допінг-пробу Повєткін ще сподівається провести бій проти Вайлдера © gazeta.ru
Наявність мельдонію в організмі Повєткіна перед боєм з Вайлдером підтвердилася.

Друга допінг-проба російського боксера Олександра Повєткіна на наявність в організмі забороненого препарату мельдонія (мілдроната) дала позитивний результат. Про це повідомляє ESPN.

Аналіз розкритої допінг-проби "Б" Повєткіна був проведений 26 травня. У ньому, як і в допінг-пробі "А", був виявлений мельдоній.

Нагадаємо, 21 травня Повєткін у Москві повинен був провести бій проти чемпіона світу за версією WBC Деонтея Вайлдера. Однак за 9 днів до бою стало відомо, що допінг-проба росіянина дала позитивний результат.

Пізніше поєдинок Повєткін - Вайлдер був перенесений на невизначений термін, а американцеві дали можливість провести проміжний бій.

Повєткін ще сподівається, що бій проти Вайлдера вдасться провести в 2016 році: "Я вже готовий до всього. Але я і мої промоутери зробимо все, щоб бій відбувся в найближчим часом". Вайлдер у свою чергу заявив про необхідність дискваліфікувати росіянина за вживання заборонених препаратів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі