Повернення Мбокані посилить конкуренцію у нападі київського "Динамо"

Поділитися
Повернення Мбокані посилить конкуренцію у нападі київського "Динамо" Дьемерси Мбокані перейшов в "Динамо" з бельгійського "Андерлехта" і відразу ж захопив місце в складі © football.ua
Дьємерсі Мбокані отримав травму коліна влітку. Тепер він повністю здоровий і готовий боротися за місце у складі київської команди.

Нападник київського "Динамо" Дьемерси Мбокані відновився після травми і в найближчі дні повернеться у тренувальний процес команди.

Його повернення в стрій напевно посилить конкуренцію в боротьбі за місце в складі серед нападників киян Артема Кравця та польського легіонера Лукаша Теодорчика.

"Начебто все гаразд для мене складається, і за прогнозами лікарів вже в найближчу суботу я приступлю до тренувань в загальній групі, чому я дуже радий, оскільки був відсутній довгий час", - зазначив Мбокані в інтерв'ю клубній прес-службі.

"Чесно кажучи, я готовий вийти на поле хоч зараз...Можливо, вже в наступному матчі зможу вийти на поле. Принаймні, на даний момент відчуваю себе повністю готовим. У будь-якому разі рішення за тренером. Мені залишається тільки самовіддано працювати", - резюмував форвард з Конго.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Мбокані став найкращим бомбардиром "Динамо", забивши 16 голів в 33 матчах. Також на його рахунку - 11 гольових передач. У нинішньому сезоні він провів лише один поєдинок за Суперкубок України проти донецького "Шахтаря", в якому кияни програли 0:2.

У матчі 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Карпат" 9 листопада травму отримав нападник "Динамо" Артем Кравець. В ігровому епізоді він головою вдарився об голову захисника Микити Бурди в слідстві чого у футболіста з'явилася гематома в районі очі. Втім, лікарі пообіцяли, що Кравець зможе відновити тренування через тиждень після інциденту.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі