Повернення Кравця в збірну відкладено через травму

Поділитися
Повернення Кравця в збірну відкладено через травму Після зіткнення допомогу футболістам "Динамо" чинили в тому числі і лікарі "Карпат" © detskiymir.vn.ua
У кар'єрі київського нападника було кілька викликів до національної команди. І приблизно стільки ж разів він був змушений залишитися поза грою через травму, отриманої напередодні відповідальних поєдинків.

Прикра травма, отримана нападником київського "Динамо" Артемом Кравцем в матчі з "Карпатами", не дозволить йому повернутися до збірної України після декількох років відсутності.

Лікарі "Динамо" виписали Кравцю як мінімум тиждень відпочинку, і в поєдинках за збірну 15 і 18 листопада він участі не візьме.

Нагадаємо, 9 листопада в поєдинку між київською і львівською командами в рамках 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який завершився нульовою нічиєю, Кравець вийшов на поле, замінивши поляка Лукаша Теодорчика. Буквально через півхвилини нападник пішов на розіграш штрафного і зіткнувся головою з партнером Микитою Бурдою. В результаті у Бурди була розбита голова, у Кравця - рана на оці. Нападник не зумів продовжити поєдинок і пішов у роздягальню, залишивши команду вдесятьох. Бурді ж наклали пов'язку і він повернувся в стрій.

Після зіткнення у Кравця діагностували рвану рану століття лівого ока, результатом якого стала сильна гематома. Також футболісту найближчим часом належить МРТ-обстеження кістки лицьового черепа.

Кравець став одним із кількох новачків команди Михайла Фоменка - раніше наставник не викликав його в команду. Навіть після того, як Кравець зумів закріпитися в основі "Динамо", захопивши лідерство в списку кращих бомбардирів чемпіонату Прем'єр-ліги, Фоменко ігнорував футболіста. Лише на листопадові поєдинки фахівець прийняв рішення вдатися до послуг 26-річного Кравця.

Нагадаємо, що 15 листопада українці в рамках кваліфікації Євро-2016 зіграють з Люксембургом на виїзді, а через три дні в Києві проведуть спаринг з Литвою.

В кінці жовтня ФІФА опублікувала новий рейтинг національних збірних. Завдяки двом перемогам у відбірковому турніру Євро-2016 Україна повернулася в топ-20 табелі про ранги.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі