"Потрібно вчитися жити без Містера": в "Шахтарі" прокоментували відхід Луческу

Поділитися
"Потрібно вчитися жити без Містера": в "Шахтарі" прокоментували відхід Луческу Луческу йде з "Шахтаря" зі своїм тренерським штабом © ФК Шахтер
Даріо Срна впевнений, що Луческу ще повернеться на "Донбас Арену", але вже в якості глядача.

Представники "Шахтаря" прокоментували відхід Мірчі Луческу з донецького клубу.

Сергій Палкін, генеральний директор "Шахтаря": "Містер провів в клубі 12 незабутніх сезонів, завоював 22 трофея. Своєю роботою він закохав у "Шахтар" мільйони вболівальників, змусив поважати наш клуб в Україні і далеко за її межами. Для мене Містер - боєць, який, виводячи "Шахтар" на поле в кожному з 573 матчів, ставив завжди тільки одну мету - перемогти, і в більшості випадків домагався свого!

Вболівальники завжди будуть пам'ятати, що саме Луческу став першим тренером в історії клубу, який завоював європейський трофей. Цим він підняв планку результатів "Шахтаря" на найвищий рівень, і хто б не прийшов після нього в якості головного тренера, йому буде неймовірно складно повторити цей успіх".

Тарас Степаненко: "Ця людина багато дала "Шахтарю", Україні і всім нам. Багато чому він навчив. Хотів би сказати йому спасибі, всьому тренерському штабу. Вони багато зробили для нас. Хотів би побажати Містерові здоров'я. Він не збирається зупинятися на досягнутому, тому хотів би побажати успіхів у новому клубі. Починаючи від дрібниць - харчування, поведінки - до самого максимального - він прищепив психологію переможця. Кожен матч я хотів виграти. Дуже засмучувався, коли була нічия або поразка. Потрібно дітей цьому вчити з дитячого віку".

Олександр Гладкий: "Звичайно, це важкий момент, тому що не можна передати словами те, скільки всього цей тренер зробив для команди. Відхід Мірчі Луческу з "Шахтаря" - великий шок для всіх і для мене особисто".

Даріо Срна: "Важкий момент для всіх нас. Провести 12 років з Містером, завоювати стільки трофеїв, показати хорошу гру... Можу з упевненістю сказати, що Луческу – легенда "Шахтаря". Навряд чи хтось поб'є його рекорд в 22 трофея. Це чоловік, який підняв клуб на такий рівень. Я хочу сказати йому велике спасибі як людині, як тренеру! Але ми повинні продовжувати жити далі. Це футбольне життя, тепер треба вчитися жити без Містера.

Ми всі хотіли, щоб Містер провів свій останній матч біля керма "Шахтаря" на "Донбас Арені", але, на жаль, це поки що не реально. Я впевнений, що коли ми повернемося, на першій грі "Шахтаря" на "Донбас Арені" Містер буде на трибунах. Він буде разом з нами, він це заслужив. Луческу - справжня легенда "Шахтаря", легенда України".

Максим Малишев: роздягальні був дуже зворушливий момент, важко було стримувати сльози. Мірча Луческу - великий чоловік. Для "гірників" він багато зробив. Шкода, що він іде, всі будемо дуже сумувати. Містер сказав, що буде стежити за нами, щоб ми не розслаблялися, буде переживати за нас і надалі".

Читайте також: Луческу вів переговори з "Зенітом", але тяжіє до Туреччини - агент

Нагадаємо, раніше сам Луческу заявив, що після фіналу Кубка України почне переговори щодо роботи з іншими клубами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі