Постол та Хитров повернуться на ринг в лютому

Поділитися
Постол та Хитров повернуться на ринг в лютому Постол хотів би об'єднати пояси
Українські боксери будуть захищати свої титули в наступному році.

Чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктор Постол свій перший захист титулу проведе в лютому або березні наступного року. Українець вже приступив до тренувань.

"Після бою з Матіссе відпочив і вже повернувся в тренувальний зал. Зараз тренуюся в режимі підтримки форми, проводжу по одному тренуванню в день. Займаємося ЗФП і працюємо на снарядах. Про спаринги поки мова не йде, адже на даний момент я не знаю ні дати бою, ні ім'я наступного суперника. Відомо лише, що моє повернення в ринг відбудеться в США на каналі НВО, і це буде або лютий або березень наступного року", - сказав Постол.

При цьому український чемпіон підкреслив, що йому все одно, проти кого битися. Але: "Перевагу, звичайно, віддав би об'єднавчому поєдинку".

Нагадаємо, раніше WBС дозволила Постолу провести вільний захист свого поясу, перед тим як виходити в ринг проти обов'язкового претендента.

У лютому проведе захист поясу і Євген Хитров, який завоював титул чемпіона Північної Америки за версією NABF WBC у середній вазі. Про це заявив сам український боксер. Його суперник визначиться пізніше.

Нагадаємо, володарем поясу Хитров став у Кривому Розі. Українець ефектно нокаутував американця Джоша Лютерана.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі