Постол привіз у Київ пояс чемпіона світу з боксу

Фото
Поділитися
Українського чемпіона в аеропорту зустріли з хлібом-сіллю.

Віктор Постол ввечері 6 жовтня привіз в Україну пояс чемпіона світу з боксу за версією WBC у першій напівсередній вазі. У Борисполі новоспеченого чемпіона зустрічали друзі, родичі і вболівальники.

31-річний Постол, відправивши в нокаут аргентинця Лукаса Матіссе, став третім чинним чемпіоном світу з боксу від України, склавши компанію Володимиру Кличку і Василю Ломаченку.

"Знав з самого початку, що Матіссе захоче мене нокаутувати у перших п'яти-шести раундах. Тому у мене було завдання протриматися до другої половини, щоб він трохи підсів і вже самому накочувати. Я спеціально провокував його поглядом, щоб він кидався на мене, провалювався і втомився. І все вийшло. Хоча коли влучив в 10 раунді, спочатку подумав, що аргентинець все-таки встане. Але навіть якщо б він піднявся, думаю, що я б його добив", - сказав Постол в коментарі "Сегодня".

Також українець додав, що для нього все тільки починається: "Дуже багато претендентів - і Пакьяо, і Кроуфорд, і ще один американець Едріен Бронер. Це тільки початок. А вся основна робота починається зараз, адже весь час проти тебе будуть дуже хороші бійці, потрібно тримати себе у формі і доводити, що Україна сильна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі