Постол хоче битися з легендарним Пак'яо

Поділитися
Постол хоче битися з легендарним Пак'яо Постол готовий битися з легендою © fightnews.com
Новоспечений український чемпіон світу готовий спробувати домовитися з філіппінцем Менні Пак'яо про поєдинок.

Віктор Постол (27-0, 11 КО), що володіє чемпіонським поясом за версією WBC в першій напівсередній вазі, висловив зацікавленість у протистоянні з багаторазовим чемпіоном світу у восьми дивізіонах Менні Пак'яо.

"З Пак'яо будуть вестися переговори. Це ім'я, легендарний боксер, з яким я хотів би зустрітися. Я впевнений у своїх силах і, думаю, що у мене все вийде, якщо бій відбудеться".

При цьому українця не бентежить той факт, що у них з Пак'яо один тренер - знаменитий Фредді Роуч.

"Роуч - талановитий тренер, який виховав безліч зірок: Пак'яо, Котто, Провідників. Коли я приїхав, він сказав, що міняти в мені вони нічого не будуть. Але те, що він підказує... Такого досвіду я ще не бачив. Він робить такі правильні підказки, які дійсно допомагають".

"Якщо бій з Пак'яо відбудеться, то Фреді Роуч сам скаже, кого він буде тренувати. Якщо він вибере Пакьяо, то, можливо, моїм тренером буде Марвін Самодіо – помічник Фредді Роуча. Може бути, це буде інша команда. Все залежить від того, з ким буде бій. Якщо все-таки з Пакьяо, то все буде залежати від Роуча".

"Так, дійсно, він знає сильні сторони і мої, і Менні. Але і я знаю Пакьяо, тому що я багато разів з ним спарингував. Я допомагав йому на Філіппінах, коли він готувався до бою за титул чемпіона світу з Алгієрі. Я провів більше 50 раундів спарингу з Пак'яо. Він – хороший боксер, з яким можна боксувати. Він така ж людина, як і всі інші, у якого дві руки і дві ноги".

Нагадаємо, що Постол завоював чемпіонський пояс 3 жовтня, відправивши в нокаут аргентинця Лукаса Матіссе в десятому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі