"Порту" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 24 листопада

Поділитися
"Порту" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 24 листопада "Динамо" готове віддати всі сили для перемоги © ФК Динамо
Підопічні Сергія Реброва проведуть ключовий матч групового етапу Ліги чемпіонів.

В рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів сьогодні, 24 листопада, "Динамо" на виїзді зіграє з "Порту".

На даний момент кияни займають третє місце в своїй групі, на 2 очки відстаючи від "Челсі" і на 5 - від "Порту". За великим рахунком в Португалії підопічних Сергія Реброва влаштує тільки перемога. Навіть нічия з "Порту" при перемозі "Челсі" над "Маккабі", в якій майже ніхто не сумнівається, залишить киян за бортом плей-офф Ліги чемпіонів і відправить у Лігу Європи.

При цьому потрібно відзначити, що "Порту" поки не знає поразок у поточному сезоні: 11 перемог, 4 нічиїх. На вихідних "дракони" здобули чергову перемогу в чемпіонаті Португалії, обігравши "Ангренсе" (2:0). "Динамо", нагадаємо, в УПЛ розгромило "Олімпік" (3:0).

У матчі проти донеччан Сергій Ребров надав відпочинок ряду футболістів, які брали участь в іграх національних збірних: Ярмоленко, Хачеріді, Рибалці та іншим. А тому до матчу проти "Порту" вони повинні підійти у гарному стані. У той же час не полетіли в Португалію Віда і Морозюк, які відчувають проблеми зі здоров'ям.

Перед грою Ребров заявив, що знає про проблемні місця "Порту", а також пообіцяв, що його підопічні віддадуть всі сили, щоб домогтися перемоги. А Хулен Лопетегі зазначив, що "Динамо" показує якісний футбол, і що для хорошого результату його команді потрібно буде показати свою кращу гру на обох сторонах поля.

Відзначимо, що "Динамо" тричі гостювало у "Порту", вигравши в одному матчі і програвши у двох: 1:2, 1:0 і 2:3. Єдина перемога була здобута на груповому етапі Ліги чемпіонів 2008-2009. Гол тоді забив Алієв.

"Порту" - "Динамо"

Вівторок, 24 листопада, Порту, "Ештадіу ді Драгау", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Порту": Касільяс, Максі Перейра, Маркано, Мартінс Інді, Лаюн, Данило, Рубен Невеш, Імбюля, Андре Андре, Абубакар, Браїмі.

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва, Драгович, Хачеріді, Антунеш, Рибалка, Сидорчук, Гармаш, Ярмоленко, Гонсалес, Кравець.

Арбітр: Карлос Веласко Карбальо (Іспанія)

Додамо, що букмекери фаворитами матчу вважають господарів поля. Коефіцієнт на успіх киян - 6,00, на те, що матч завершиться внічию - 3,40, тоді як на перемогу "Порту" - 1,67.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі