Помічник Реброва кричав на динамівців у перерві

Поділитися
Помічник Реброва кричав на динамівців у перерві Ярмоленко мотивували слова гравців "Карпат" © football.ua
Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров і лідер команди Андрій Ярмоленко прокоментували перемогу над "Карпатами".

Динамівці здобули п'яту перемогу поспіль на старті сезону в рамках п'ятого туру української Прем'єр-ліги, забивши три м'ячі у ворота львівських "Карпат".

За словами Сергія Реброва, тактика на матч виявилася вірною: "Думаю, сьогодні команда заслужено набрала три очки. Мене запитали, чому така велика різниця між першою і третьою командами чемпіонату? Думаю, "Карпати" вибрали притаманну їм тактику, особливо граючи проти "Динамо". Ми ж вибрали свою гру, добре, що забили в першому таймі, мали багато можливостей. І довели справу до фінального свистка".

При цьому тренер підкреслив важливість кожного поєдинку і ясно дав зрозуміти, що команду не будуть "підганяти" спеціально до Ліги чемпіонів: "Чому всі вважають, що ми зараз готуємося до Ліги чемпіонів? Нам що, не потрібно проводити ігри чемпіонату? Перші чотири матчі ми проводили в спеку, було непросто показувати динамічний футбол. Сьогодні спека спала, хлопці грали з бажанням і могли діяти інтенсивно набагато довше. Ніхто не збирається готувати команду тільки до Ліги чемпіонів. Коли буде Ліга чемпіонів, ми до неї і будемо готуватися. Зараз у команди чемпіонат і Кубок України, потім збірна. А Ліга чемпіонів ще не скоро".

Ярмоленко не став приховувати, що команда знала про втрату очок "Шахтарем", тому прагнула піти у відрив: "Дивилися вчора гру і знали, що "Шахтар" втратив очки. Розуміли, що можемо пристойно відірватися, нехай попереду ще весь чемпіонат. Про завершення чемпіонату потрібно думати зараз, щоб потім не шкодувати в кінці, що був шанс відірватися, а ми ним не скористалися".

"Також підстьобували інтерв'ю гравців суперника, які майже всі заявляли, що їдуть до Києва за перемогою. Була якась злість. Ніхто ж не каже, що їде на Олімпійський за перемогою. Я вважаю, що ми повністю переграли "Карпати".

Крім того, півзахисник додав, що в перерві своє невдоволення діями команди висловлював іспанський асистент Реброва Рауль Ріанчо: "Рауль був злий в перерві і трохи кричав. Після забитого гола я йому покричав жартома, щоб він трохи заспокоївся".

Читайте також: "Дніпро" - "Динамо": огляд матчу, відео голів

Зазначимо, що після п'яти турів "Динамо" випереджає "Шахтар" на п'ять очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі