Помер легендарний боксер Джо Фрейзер

Поділитися
© fightnews.com
На 68-му році життя у ніч на вівторок помер американський боксер-важкоатлет Джо Фрейзер, який прославився тим, що завдав першої поразки Мохаммеду Алі.

Кілька тижнів тому лікарі діагностували у боксера рак печінки, після чого його помістили до хоспісу.

Д.Фрейзер на прізвисько «Паруючий Джо» у 1964 році став олімпійським чемпіоном. У 1970 році йому вдалося здобути титул чемпіона світу відразу у двох версіях - WBC і WBA.

У березні 1971 року відбувся бій Д.Фрейзера з Мохаммедом Алі. Поєдинок вже до свого початку став унікальним, тому що в ньому зійшлися два чемпіони світу у важкій вазі - один колишній, інший нинішній, і обидва на той момент не знали поразок. У 15-му раунді Джо відправив Алі ефектним лівим хуком у нокдаун і виграв бій. Алі не зміг забути поразку від Джо до кінця своєї кар'єри.

Окрім цього Д.Фрейзер запам'ятався любителям боксу своєю витривалістю і характером. У 1966 році він зміг виграти бій у Оскара Бонавени, незважаючи на те, що останній двічі відправив у нокдаун Джо.

Фрейзер завершив кар'єру боксера у 1981 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі