Польща завершила підготовку до Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр-міністр Польщі впевнений, що підготовка до Євро-2012 - це «інвестиції в бренд, репутацію Польщі».

Вся необхідна підготовка до Євро-2012 виконано на 100%. Про це заявив у четвер, 17 травня, на спільному засіданні національної координаційної комітету підготовки до Євро-2012 прем'єр-міністр країни Дональд Туск.

Він визнав, проте, що Польща ще далека від фіналу, під яким керівник Уряду розуміє велику трансформацію країни, і запевнив, що робота, проведена до чемпіонату, буде продовжуватися і після 2012 року.

На його думку, мета уряду в підготовці до Євро полягає в тому, щоб «поляки відчули, що ЧЄ-2012 - не просто свято любителів футболу, яке незабаром стане історією, але що це - великий переломний момент цивілізації, і він став реальністю».

Водночас у своєму звіті Міністр спорту і туризму Джоанна Муха, директор Координаційного комітету з підготовки до Євро-2012, зауважила, що 17 травня, відповідно до графіку, Польща завершила операційну підготовку до турніру. Вона запевнила, що польська підготовка проводиться «ефективно і відповідно до затвердженого плану».

Підсумовуючи виступи інших профільних відомств, відповідальних за окремі ділянки підготовки (Міністерства внутрішніх справ, транспорту, охорони здоров'я), Дональд Туск зазначив, що Уряд намагався переконати усіх гравців і вболівальників з інших країн, що «вони їдуть до себе додому».

Прем'єр додав, що тепер поляки повинні зосередитися на гостинності та загальній позитивній атмосфері. «Напружену роботу багатьох людей сьогодні потрібно наповнити оптимізмом. Тому що найбільші інвестиції в Євро-2012 - не красиві стадіони, красиві термінали, які є ще незавершеними в багатьох моментах, а саме інвестиції в бренд, репутацію Польщі і настрою мільйонів людей, які будуть дивитись матчі по телебаченню чи в наших фан-зонах », - пояснив Туск. ! Zn

Читайте також:

Азаров заявив, що бойкот Євро-2012 уже позначився на притоці туристів

Amnesty International закликала Україну створити незалежний орган для захисту від свавілля міліції

У 2008 році УЄФА хотів забрати у Польщі Євро-2012


На Євро-2012 рух на українсько-польському кордоні може бути паралізовано

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі