По завершенню кар'єри боксера Пак'яо планує стати президентом Філіппін

Поділитися
По завершенню кар'єри боксера Пак'яо планує стати президентом Філіппін Менні Пакьяо міг би впевнено перемогти на президентських виборах в своїй країні © Showtime
Великий Менні Пак'яо 2 травня проведе суперпротистояння з непереможним Флойдом Мейвезером. Що буде, залежить від результату матчу.

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум висловив думку, що після закінчення своєї професійної кар'єри чемпіон світу за версією WBO у вазі до 66,7 кг Менні Пак'яо планує стати президентом Філіппін.

Промоутер також спростував інформацію про те, що філіппінець має намір присвятити себе професійній кар'єрі співака. Раніше боксер випустив сингл власного авторства "Lalaban Ako Para Sa Filipino" ("Я буду боротися за Філіппіни"), а також зрежисирував кліп на композицію.

"Пакіао співак? Забудьте, він стане президентом Філіппін, Менні вже почав свою політичну кар'єру", - наводить boxingscene.com слова Арума.

Нагадаємо, що п'ять років тому Пакіао був обраний у Палату представників від провінції Сарангани. Згідно філіппінського законодавством, кандидат у президенти повинен бути старше 40 років, тому 36-річний боксер теоретично зможе взяти участь у виборах 2022 або 2028 року.

2 травня в Лас-Вегасі Пакіао належить провести бій з чемпіоном в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейвезером. Раніше Пак'яо припустив, що може завершити кар'єру саме після зустрічі з американцем.

Читайте також: Скандаліст Бріггз порадив Пак'яо, як швидше організувати бій з Мейвезером

В андеркарті поєдинку відбудеться бій між українцем Василем Ломаченком і пуерторіканцем Гамаліером Родрігесом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі