Платіні задоволений просуванням футболу на Схід

Поділитися
© uefa.com
Президент Європейського футбольного союзу (УЄФА) Мішель Платіні вкотре висловив упевненість у тому, що підготовка до Євро-2012 буде завершена успішно, а сам турнір організовано Україною і Польщею на вищому рівні. Про це шеф європейського футболу заявив 26 серпня на прес-конференції в Монако.

«Ми інтенсивно готуємося до Євро-2012. Були деякі труднощі, але на чемпіонаті Європи 2012 року в Україні та Польщі все буде добре. Ми просили, щоб стадіони були готові за два роки до початку турніру, але це не завжди можливо. Це дуже crkflyf робота. Все буде зроблено вчасно», - заявив М. Платіні.

Крім того, президент УЄФА зазначив, що для керівного органу європейського футболу просування спорту № 1 в світі на Схід є дуже важливим аспектом розвитку. «Ми обрали нелегкий шлях ,віддавши Євро двом східноєвропейським країнам, а з точки зору розвитку - це прекрасний вибір», - підкреслив М. Платіні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі