Платіні подасть апеляцію на своє тимчасове відсторонення

Поділитися
Платіні подасть апеляцію на своє тимчасове відсторонення Платіні впевнений у своїй невинності
Президент УЄФА оскаржить рішення ФІФА і намагатиметься довести "чистоту своїх намірів".

Президент УЄФА і віце-президент ФІФА Мішель Платіні має намір подавати апеляцію на своє відсторонення від будь-якої футбольної діяльності терміном на 90 днів. Про це зазначається в заяві виконкому Європейського союзу футбольних асоціацій.

Виконком УЄФА, який висловив підтримку своєму президенту, наполягає, щоб апеляція була розглянута максимально швидко. Крім того, згідно із заявою, ніхто не буде призначений тимчасово виконуючим обов'язки президента на період розгляду апеляції Платіні.

"Я відкидаю всі звинувачення проти мене, засновані суцільно на уявних і дивно туманних доводах. Насправді формулювання цих звинувачень лише констатує, що "здається, було допущено" порушення Кодексу етики ФІФА і що рішення по суті справи не може бути прийняте негайно.

Незважаючи на безглуздий характер того, що відбувається, я відмовляюся вірити, що це - політичне рішення, прийняте поспішно, щоб заплямувати честь вічного захисника гри або розвалити мою кандидатуру на посаду президента ФІФА. Я хочу ще раз самим простим чином підкреслити, що присвячу себе тому, щоб довести чистоту своїх намірів", - йдеться в заяві Платіні на сайті УЄФА.

Нагадаємо, ФІФА тимчасово відсторонила від займаних посад Зеппа Блаттера, Мішеля Платіні, а також генерального секретаря Міжнародної футбольної федерації Жерома Вальке. Швейцарська прокуратура веде розслідування відносно Платіні з приводу платежу від Блаттера на суму 1,8 мільйона євро. Раніше француз заявляв, що отримав гроші за контрактом з ФІФА.

Додамо, що Блаттер вже подав апеляцію на своє відсторонення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі