Платіні хоче розширити чемпіонат світу до сорока команд - ЗМІ

Поділитися
Платіні хоче розширити чемпіонат світу до сорока команд - ЗМІ Платіні готує нові реформи © uefa.com
Французький функціонер готує виборчу програму на вибори президента ФІФА.

Президент УЄФА Мішель Платіні, який днями офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на вибори президента ФІФА, збирається включити у свою виборчу кампанію пропозицію збільшити склад учасників чемпіонату світу з 32 до 40 команд, повідомляє іспанське видання AS.

Наголошується, що французький функціонер планує поділитися своєю ідеєю під час жеребкування групової стадії Ліги чемпіонів, яка відбудеться 27 серпня в Монако. Крім того, Платіні хоче повернутися до ідеї впровадження в футболі білих карток (видалення на 10 хвилин за симуляції та суперечки з арбітрами), яку озвучував ще в минулому році, а також введення заборони на трансфери гравців молодше 18 років.

Раніше на посаді президента УЄФА Платіні домігся збільшення кількості учасників чемпіонату Європи. Перший розширений Євро пройде вже в наступному році у Франції. Замість 16 команд в ньому зіграють відразу 24 збірні.

Нагадаємо, вибори нового президента ФІФА відбудуться 26 лютого 2016 року. До цього часу організацію буде очолювати Зепп Блаттер, який у червні заявив про рішення подати у відставку на тлі великого корупційного скандалу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі