Півзахисник "Шахтаря" Фред покараний за вживання допінгу

Поділитися
Півзахисник "Шахтаря" Фред покараний за вживання допінгу Фред буде оскаржувати покарання © ФК Шахтер
Бразильський футболіст отримав першу дискваліфікацію через позитивні допінг-проби.

Конфедерації футболу Південної Америки (КОНМЕБОЛ) прийняла рішення дискваліфікувати півзахисника донецького "Шахтаря" Фреда до червня наступного року. Таким чином, 22-річний футболіст не зможе виступати на турнірах під егідою організації.

При цьому матеріали справи керівництво КОНМЕБОЛ передасть у ФІФА, де будуть визначені нові санкції стосовно гравця. Велика ймовірність, що бразилець буде усунений від футболу на строк до декількох років. При цьому Фред за допомогою адвоката планує оскаржувати всі рішення стосовно себе через апеляції.

Раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що Фреда можуть дискваліфікувати на термін від 6 місяців до 2 років. У даний момент бразилець до офіційного попередження від УЄФА продовжує виступи за "гірників".

Нагадаємо, Фред попався на допінгу, здавши аналіз під час виступів за збірну Бразилії на Кубку Америки. Повторна допінг-проба футболіста також підтвердила наявність в крові забороненого гідрохлоротіазиду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі