Півзахисник "Динамо" продовжить кар'єру в Німеччині

Поділитися
Півзахисник "Динамо" продовжить кар'єру в Німеччині Цуріков готовий пройти шлях від другої до першої Бундесліги
Перспективний український футболіст може опинитися в одному з найкращих чемпіонатів у Європі. Для цього йому необхідно пройти довгий шлях.

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Цуріков перебуває на перегляді в команді другої бундесліги берлінському ФК "Уніон".

У вівторок 22-річний динамівець в перший раз приступить до тренувань у складі німецького клубу, а у четвер візьме участь у контрольному матчі "Уніону" з празькою "Дуклою". Поки що невідомо, з якою ймовірністю українець продовжить виступи в німецькій команді, проте повідомляється, що мова йде про оренду з правом подальшого викупу контракту в "Динамо".

Андрій Цуріков в минулому сезоні провів у "Динамо" чотири матчі, в нинішньому чемпіонаті він зіграв лише один поєдинок.

Додамо, що потенційно новий клуб Цурікова після 13-ти турів займає 13-е місце у другій Бундеслізі, перебуваючи всього в двох очках від зони вильоту. В цих змаганнях приймає участь 18 команд.

Нагадаємо, що в німецькому чемпіонаті на правах оренди у минулому сезоні виступав екс-динамівець Адмір Мехмеді. По закінченню чемпіонату "Фрайбург" викупив його контракт у киян.

В кінці жовтня стало відомо, що в "Динамо" повернувся бразильський захисник Бетао, який виступав у Києві у 2008-2012 році, проте потім втратив місце в складі і був відправлений в оренду у французький "Евіан". Поки бразилець знаходиться на перегляді і не підписував контракт.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі