Півзахисник "Базеля" заявив, що отримав офіційну пропозицію від "Динамо"

Поділитися
Півзахисник "Базеля" заявив, що отримав офіційну пропозицію від "Динамо" Єгиптянин думає над пропозицією киян
Єгиптянин Мохамед Ель-Ненні може стати гравцем київського клубу.

"Динамо" продовжує роботу на трансферному ринку. Єгипетський півзахисник швейцарського "Базеля" Мохамед Ель-Ненні заявив, що отримав офіційну пропозицію від київського клубу.

"Фіорентина веде переговори з моїм агентом, але до офіційної пропозиції поки не дійшло. Єдина офіційна пропозиція, яке у мене є - від київського "Динамо", але я поки не прийняв остаточного рішення", - цитує Ель-Ненні Ahram Online.

У "Базелі" 22-річний Ель-Ненні грає з 2013 року. В останньому сезоні він з'явився на полі 40 разів і при цьому двічі відзначився. У 2012 році він грав у складі збірної Єгипту на Олімпійських іграх в Лондоні, а на даний момент є одним з її лідерів. Трансферна вартість Ель-Ненні становить близько 5 мільйонів євро.

Раніше склад "Динамо" поповнили Жуніор Мораєс, Радосав Петрович, Микола Морозюк та Олександр Осман. Останній, щоправда, поки буде грати за молодіжну команду.

Додамо, що кияни вийдуть з відпустки 29 червня. У цей день розпочнеться збір в Австрії, де "Динамо" проведе шість спарингів: з румунською "Університатею", албанським "Скендербеу", азербайджанським "Карабахом", німецьким "Айнтрахтом", чеською "Вікторією" і польською "Легією".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі