Після вильоту з Ліги Чемпіонів Анчелотті не коментував своє майбутнє в "Реалі"

Поділитися
Після вильоту з Ліги Чемпіонів Анчелотті не коментував своє майбутнє в "Реалі" Карло Анчелотті програв своєму співвітчизникові Массімо Аллегрі
Італійський наставник програв дуель своєму співвітчизникові Массімо Алегрі. Тепер Анчелотті може виявитися безробітним. Напевно тому на прес-конференції він говорив про таку важливу деталь у житті як везіння.

Ювентус вистояв у Мадриді, зігравши внічию 1:1 з "Реал", і за сумою двох матчів вийшов у фінал Ліги Чемпіонів 2014/15.

Як і після поразки у Турині (1:2) наставник "Королівського клубу" італієць Карло Анчелотті, який у минулому сезоні привів команду до довгоочікуваної перемоги в турнірі, говорив про невезіння. За його словами, на полі боролися два рівних суперника, одному з яких посміхнулася Фортуна.

"Важко звинувачувати у чомусь своїх підопічних, вони зробили все можливе, щоб досягти позитивного результату сьогодні ввечері. Напевно суперники були гідні один одного, але "Ювентус" виявився сильнішим", - цитує Анчелотті прес-служба "Реала".

"Футбол складається з маленьких деталей. У минулому сезоні ми перемогли в Лізі Чемпіонів завдяки голу на останніх секундах фіналу. Тоді багато говорили, що нам пощастило. В житті так буває: або тобі щастить, або тебе переслідує злий рок. Сьогодні більше пощастило "Ювентусу", і він заслужено вийшов у фінал", - додав фахівець.

Анчелотті додав, що на сьогоднішній день він не думає про майбутнє в "Реалі", а зосереджений на двох останніх іграх Приклади. Нагадаємо, що "вершкові" на 4 пункти відстають від "Барселони", і ризикують залишитися в нинішньому сезоні без єдиного трофею.

На початку березня після програшу "Шальке" на домашньому стадіоні з неприємним рахунком 3:4, в пресі з'явилася інформація про можливу відставку Анчелотті. За даними ЗМІ, на посту наставника "вершкових" його міг замінити Зінедін Зідан. Однак незабаром президент Реала висловив підтримку тренеру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі