Після перемоги над "Аяксом" Маркевич попросив журналістів порадіти успіхам "Дніпра"

Відео
Поділитися
Після перемоги над "Аяксом" Маркевич попросив журналістів порадіти успіхам "Дніпра" Маркевич пообіцяв боротися до кінця з "Аяксом"
Київські журналісти без зайвих емоцій задавали питання наставника "Дніпра", чим викликали його роздратування. Втім, Маркевич висловив своє невдоволення тактовно і з іронією.

Головний тренер "Дніпра" вважає, що в Києві в першому матчі 1/8 фіналу проти голландського "Аякса" (1:0) його команда показала хороший футбол, адже їй протистояв сильний суперник.

"Ось ви сидите тут всі пригнічені і на мене смуток навіваєте. Ми ж виграли 1:0, і у нас є друга гра. Ми будемо однозначно битися до кінця. Повинні ж бути емоції, а ви так говорите, що я зараз з вами тут засну", - сказав Маркевич.

Наставник "Дніпра" додав, що його команді вдалося добитися хорошого результату, незважаючи на явні проблеми в організації гри. Так, на думку тренера, у його підопічних не вийшло зіграти на контратаках через нестабільних дії в центрі поля. Також в один ряд з ігровими проблемами Маркевич поставив і жовті картки, отримані Русланом Ротанем, Романом Зозулею і Артемом Федецьким, які будуть змушені пропустити матч.

Нагадаємо, що 19 березня дніпропетровці зіграють другий матч проти "Аякса" - поєдинок пройде в Амстердамі.

Лідер команди Євген Коноплянка пообіцяв підготуватися до повторного поєдинку на 100 відсотків - у Києві на всю силу йому не дозволили зіграти наслідки травми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі