Після нічиєї з "Баварією" Луческу зазначив оборону, але розкритикував атаку

Поділитися
Після нічиєї з "Баварією" Луческу зазначив оборону, але розкритикував атаку Даріо Срна провів матч з "Баварією" на високому рівні
Гравці оборонної лінії зіграли добре для захисту своїх воріт, не давши супернику розгорнути свою тактику, але при цьому погано починали атакуючі дії, вважає Луческу.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений результатом зустрічі з "Баварією", яка відбулася у Львові в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, і завершилася нульовою нічиєю.

За словами Луческу, "Шахтар" діяв не на відбій, але при цьому добився хорошого результату. А адже ще напередодні матчу вся преса стверджувала, що у донеччан немає шансів, додав румунський фахівець.

"Я незадоволений тим, що ми так беззубо зіграли в атаці. Оборона добре зіграла для оборони, але не сильно допомагала атакуючим діям", - зазначив Луческу в ефірі телеканалу 2+2.

"Передачі нашим атакуючим гравцям оборони були не самі вдалі, а на перший план вийшла фізична підготовка гравців оборони "Баварії", які багато м'ячів виграли у наших гравців. Однак я не можу бути незадоволеним результатом: практично всі українські ЗМІ вважали, що ми беззастережно програємо, тому рахунок 0:0 у першій грі досить хороший для нас. Тим більше, ми цього досягли граючи, а не просто відбиваючись", - з хитрою посмішкою заявив Луческу.

Нагадаємо, що "Шахтар" і "Баварія" створили мінімальну кількість моментів в поєдинку, а гра була наповнена боротьбою за м'яч і позицію. Торжество захисного футболу проявилося і в статистичних показниках: за 90 хвилин команди завдали по воротах всього 6 ударів на двох, а також подали лише 4 (!) кутових.

Напередодні матчу головний тренер "гірників" Мірча Луческу заявив, що у його гравців є кілька мотивацій: по-перше, якщо вони пройдуть "Баварію", їх будуть вважати героями. По-друге, бразильці Шахтаря хочуть помститися німцям Баварії за півфінал чемпіонату світу-2014. Тоді, нагадаємо, збірна Бразилії зазнала аварії, програвши Німеччині 1:7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі