Після невдалих матчів наставнику "Реала" загрожує відставка, його місце займе Зідан

Поділитися
Після невдалих матчів наставнику "Реала" загрожує відставка, його місце займе Зідан Зідан може замінити Анчелотті на тренерському містку
Іспанські ЗМІ вважають, що втрата лідерства в чемпіонаті Примери, а також ганебна на їх погляд поразка у Лізі Чемпіонів від "Шальке" можуть підштовхнути керівництво "Реала" до відставку Карло Анчелотті.

В "Реалі" незадоволені результатами головного тренера Карло Анчелотті в останніх матчах. 10 березня мадридці поступилися "Шальке" в домашньому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:4), і хоча й вийшли за сумою двох зустрічей до наступного раунду турніру, але при цьому показали катастрофічну гру в обороні.

Також керівники "вершкових" незадоволені тим, як їх команда втратила лідерство в чемпіонаті Ла Ліги. Нагадаємо, що після поразки мадридців на виїзді від "Атлетика", "Барселона" скористалася осічкою конкурента і вийшла на перше місце, випередивши "Реал" на одне очко.

Повідомляється, що керівництво мадридського клубу розглядає екс-гравця збірної Франції і нинішнього тренера "Реала Кастільї" Зінедіна Зідана в якості одного з кандидатів на пост головного тренера. Зідан вже працював у структурі клубу, в тому числі і тренерському штабі Анчелотті. Тепер же легендарний футболіст тренує резервну команду "Реала", яка виступає в Сегунді Б, третьому за силою дивізіоні іспанського чемпіонату.

Додамо, що за два роки роботи в "Реалі" Анчелотті виграв з командою Кубок чемпіонів, Кубок Іспанії та Кубок світу серед клубів. При цьому італійцеві не вдавалося призвести "вершкових" до перемоги в Прикладі.

Читайте також: "Барселона" скористалася поразкою "Реала" і захопила лідерство у Примері

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду напередодні став кращим бомбардиром Ліги Чемпіонів, завдяки двом голам, забитим у ворота "Шальке". Тепер португалець випереджає Ліонеля Мессі з "Барселони" на один точний удар.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі