Пірло офіційно став гравцем "Нью-Йорк Сіті"

Поділитися
Пірло офіційно став гравцем "Нью-Йорк Сіті" Пірло вже сфотографувався в екіпіровці нового клубу © nycfc.com
Легенда італійського футболу буде одноклубником Давіда Вільї і Френка Лемпарда.

Знаменитий італійський півзахисник Андреа Пірло продовжить кар'єру в США, де виступатиме за "Нью-Йорк Сіті", повідомляє офіційний сайт нью-йоркського клубу. Тепер вже екс-гравець "Ювентуса" успішно провів переговори з американським клубом і вже 20 липня приєднається до команди. В "Нью-Йорк Сіті" Пірло буде грати разом з іншими зірками європейського футболу: Давідом Вільєю і Френком Лемпардом.

"Ювентус" вже подякував 36-річному гравцю за проведені в клубі роки: "Для нашого клубу було честю йти одним шляхом з Андреа протягом чотирьох років. "Ювентус" бажає Пірло всього самого хорошого. Спасибі за все, Маестро!".

Сам Андреа заявив, що давно хотів спробувати свої сили за межами Італії: "Дуже щасливий опинитися в MLS. Я дуже давно хотів отримати подібний досвід, нарешті мені випала така можливість, і сподіваюся показати все, на що я здатний. Мені потрібна була нова мотивація, а "Нью-Йорк Сіті" - це клуб з амбіціями, який активно розвивається. Сподіваюся, що нам вдасться виграти чемпіонат. Раніше у мене були пропозиції з-за кордону, але я волів залишатися в Італії, граючи за найкращі клуби. Тепер же, я думаю, я зробив правильний вибір".

Нагадаємо, що Пірло перейшов в "Ювентус" в 2011 році і провів за туринців 164 матчі, в яких забив 19 голів (15 з них - зі штрафних), віддав 35 результативних передач і виграв 7 трофеїв. В останньому сезоні півзахисник дістався з туринцями до фіналу Ліги чемпіонів, в якому італійці програли "Барселоні" (1:3). Лігу чемпіонів Пірло вигравав раніше в складі "Мілана". Також він є чемпіоном світу 2006 року у складі збірної Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі