Підписання Ротаня хотів головний тренер "Динамо" Хацкевич

Поділитися
Підписання Ротаня хотів головний тренер "Динамо" Хацкевич Ротань повернувся в Україну після виступів за "Славію" © ФФУ
Півзахисник поки не знає про свою роль в столичній команді.

Новачок "Динамо" Руслан Ротань поділився враженнями про свій перехід в київський клуб.

"Не хочу багато говорити - краще покажу справою на футбольному полі. Буду старатися принести користь "Динамо" і вирішити поставлені завдання, що від мене потрібно. Сподіваюся, все вийде, і всі залишаться задоволені. Досвід завжди корисний, тим більше, що це була інша країна з іншим менталітетом. Але завжди тягне на батьківщину, хочеться бути вдома. "Динамо" - клуб, який не потребує гучних епітетів, я дуже щасливий і радий бути тут", - цитує 36-річного футболіста прес-служба столичного гранда.

"Конкретні вимоги, думаю, ми обговоримо з тренером вже безпосередньо на зборах. А поки у нас була загальна розмова. Мені дуже приємно, що мене бачать в команді, що тренер хотів, щоб цей перехід відбувся. Безумовно, це додає мені мотивації - відчуваю велике бажання доводити і старатися".

У нинішньому сезоні Руслан Ротань провів 7 матчів за "Славію" в чемпіонаті Чехії, після чого залишив команду в статусі вільного агента. Півзахисник вже виступав за "Динамо" з 2005 по 2008 рік, але закріпитися в команді не зумів, після чого повернувся в "Дніпро".

Відзначимо, що в нинішнє трансферне вікно "Динамо" крім Ротаня підписало захисника "Олімпіка" Артема Шабанова, а також вінгера "Копенгагена" Беньяміна Вербіча.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" може продати захисника в чемпіонат Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі