Підгрушна завоювала "бронзу" на першому етапі Кубка світу

Поділитися
Підгрушна завоювала "бронзу" на першому етапі Кубка світу Підгрушна не зробила жодного промаху © rusbiathlon.ru
Українка фінішувала третьою в індивідуальній гонці.

У шведському Остерсунді завершилася індивідуальна гонка в рамках першого етапу Кубка світу. "Бронзу" в ній виграла українка Олена Підгрушна, завоювавши першу нагороду сезону 2015-2016 для нашої збірної.

Підгрушна, яка пропускала минулий сезон, впевнено пройшла дистанцію, ставши однією з чотирьох спортсменок, які не вчинили жодного промаху на вогневих рубежах. У підсумку українка відстала від переможниці на 37.8 секунди, при цьому на 5,5 секунди випередивши Тіріль Екхофф з Норвегії, яка фінішувала четвертою.

Перше місце в цій гонці посіла Доротея Віерер з Італії з результатом 42 хвилини та 17.0 секунди, друге - Марі Дорен-Абер (Франція) - 14,1 секунди відставання (2 промахи).

Крім того, відзначимо, що в двадцятку увійшли Ольга Абрамова і Юлія Джима, які фінішували на 16-й і 18-й позиціях відповідно.

Читайте також: Джима виграла біатлонну гонку в Норвегії

Раніше в двох змішаних естафетах, а також у чоловічій індивідуальній гонці українці виступили невдало, жодного разу не потрапивши в призери. Перший етап Кубка світу триватиме до 6 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі